Wie is Gerrie Ruijs

“Een opgewekte, levenslustige, enthousiaste vrouw die met haar krachtige persoonlijkheid en humor mensen weet te inspireren en te verbinden”. Mijn sterke intu├»tie, empathie en netwerktalent maakt mij een mensenmens, echte verbinder die altijd samenwerkingsgericht is. Met mijn analytisch vermogen en brede blik weet ik snel wat er speelt en nodig is.

In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als leider en later ook als coach. Ik heb altijd gewerkt in een complexe politiek bestuurlijke omgeving, in organisaties waar veel veranderingen plaatsvonden. Deze omgeving heeft mij een goed gevoel voor de bestuurlijke verhoudingen en inzicht in de verschillende belangen bijgebracht. Het heeft mij mijn flexibiliteit en veerkracht doen ontdekken. Ook ontdekte ik dat je in alle hectiek vooral loyaal moet blijven aan wie jij zelf bent.

Mijn passie is het tot bloei brengen van mensen en daarmee ook de organisatie. Het gaat vooral om mensen. Ik wil mijn ervaring daarom nu vooral gebruiken als coach om mensen verder te helpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om last te hebben van angsten, trauma’s, rouwverwerking en hoe bevrijdend het is wanneer je op simpele wijze dit echt achter je kan laten. Het maakte dat ik op zoek ging naar de weg van “simpelweg gelukkig zijn”. Ik begon aan de studie over geluk, positieve psychologie en IEMT. Alsof er een nieuw leven begint en de wereld voor me openging. De weg naar “simpelweg gelukkig zijn” ligt voor iedereen klaar. Ik maakte het mijn missie om mensen en organisaties te gaan helpen om ze deze weg naar gezondheid en geluk (in je leven en in de organisatie) te gaan lopen. Die verlichting en bevrijding wens ik iedereen toe. Gewoon simpelweg gelukkig zijn.

Het is mijn overtuiging dat echt Leiderschap, ook dat van leider over je eigen leven op weg naar geluk en gezondheid, van binnenuit komt. Het is een kunst en geen kunstje. Het gaat om authenticiteit. Dat betekent dat je de moed hebt in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, durft los te laten en verantwoordelijkheid kunt geven en nemen. Ik wil je daarbij graag helpen.

Ik heb mijn praktijk verhuist van Almere naar Xabia(Javea) Spanje.

Voor meer informatie over Gerrie Ruijs ga naar http://www.gerrieruijs.nl

Voor informatie over schilderijen en beelden ga naar http://thewaytogo.nu